INSPIRACJE / Przepisy / 19 stycznia 2018

Sałatka z granatem

Kolorowa sałatka pełna witamin

Składniki

  • roszponka
  • szpinak
  • pierś z kurczaka gotowana – 50 g
  • pestki granatu – 2-3 łyżki
  • oliwa z oliwek – 1 łyżeczka
  • sok z cytryny – 1 łyżka
  • curry
  • słodka papryka
  • pieprz

Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka pokrój w plastry. Wetrzyj przyprawę curry, paprykę słodką oraz pieprz. Następnie wrzuć do wrzątku i gotuj 15-20 minut. Pozostałe składniki tj. roszponkę, szpinak, granat oraz oliwę z oliwek i sok z cytryny połącz razem. Ugotowaną pierś pokrój i dodaj do sałatki.Wymieszaj.

Treść niniejszych artykułów ma charakter wyłącznie informacyjny. Nie zastępuje konsultacji z lekarzem i nie może być podstawą do stosowania jakichkolwiek środków farmaceutycznych ani form terapii. Wszelkie decyzje w ww. kwestiach należą do lekarza prowadzącego leczenie. Portal ani osoby współpracujące nie ponoszą jakiejkolwiek odpowiedzialności wynikającej z zastosowania informacji zawartych w portalu.

Zadzwoń i umów się na wizytę!

ul. Leśna 13
Milanówek

534 039 802 | kontakt@poradniaprogresja.pl



close

Zdrowie zaczyna się od kuchni


Nasze najlepsze przepisy

ZDROWA KUCHNIA